Over Mooiland

Met meer dan 250 collega’s zetten we ons dagelijks in voor bewoners en woningzoekenden. In een vreemd jaar vol met beperkingen en vanuit huis werken, bleek dat nog eens extra. Zelfs op afstand hebben we oog en hart voor bewoners, voor wonen én voor elkaar. Samen geven we thuis. We werken continu aan het optimaliseren van de organisatie, om de best mogelijke prestaties en service te kunnen leveren. Onze bedrijfswaarden helpen ons daarbij: helder, attent, elke dag iets beter en gezond verstand.

Flexibel werken

In maart 2020 sloot Mooiland de kantoordeuren. Een jaar vol thuiswerken en Teams-meetings volgde. Ook in tijden van corona blijven we oog voor elkaar houden. We peilen regelmatig, onder andere door enquêtes, hoe het met medewerkers gaat en hoe zij het thuiswerken ervaren. Uit die enquêtes bleek dat een groot aantal collega’s optimistisch is over het thuiswerken en dit in de toekomst op regelmatige basis wil blijven doen. Daarom ontwikkelden we een Flexibel Werken-regeling voor collega’s met kantoorfuncties. In deze regeling staan bijvoorbeeld afspraken over de internetverbinding, een ergonomische werkplek en reiskosten.

Downloads

Dit online jaarmagazine ontwikkelden we in samenwerking met het jaarverslag 2020. In het jaarverslag en de bijbehorende jaarrekening vindt u meer gedetailleerde informatie over allerlei maatschappelijke, organisatorische en financiële ontwikkelingen bij Mooiland in 2020. Hieronder kunt u deze documenten downloaden: