Zichtbaar in de wijk

2020 was een uitdaging. Ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus, hadden bewoners behoefte aan contacten. Juist nu meer dan ooit. Daarom focussen we ons op de dingen die wel kunnen en kijken we niet naar de beren op de weg. Dit doen we samen met fijne samenwerkingspartners, zoals Sociom, Club Goud en Ons Welzijn. Ook vonden bewoners zelf goede alternatieven. Hieronder een aantal voorbeelden. En, maak gelijk kennis met onze medewerkers in de wijk!

Contactloze concerten

Het coronavirus raakt ons allemaal. In maart en april 2020 zijn geweldige en hartverwarmende initiatieven georganiseerd. Zo werden er in samenwerking met Club Goud talloze buitenconcerten georganiseerd bij verschillende complexen, zoals in Heesch, Beers, Gennep en ‘s-Hertogenbosch. Ook werden bewoners van andere complexen aan het werk gezet tijdens beweeglessen. Vanuit eigen huis of balkon genoten bewoners van het spektakel buiten.

Kaartenactie

Mooi initiatief! 4200 handgeschreven kaartjes voor alle senioren die in onze complexen wonen. Begin april 2020 ontving iedereen een kaartje. De kaartjes zijn door vrijwilligers geschreven in samenwerking met Club Goud. Ook werd de entree van de complexen opgevrolijkt met mooie tekeningen van kinderen van onze medewerkers.

Samen de zomer door

Samen de zomer door is een jaarlijks terugkerende activiteit speciaal voor onze oudere bewoners. Het is belangrijk om elkaar een beetje extra aandacht te geven in de zomerperiode en nu ook in coronatijd. Daarom organiseerden we de Mooiland Muziektour. In het gezelschap van 3 getalenteerde zangers, werden verschillende complexen bezocht om bewoners een leuke, onbezorgde tijd te leveren. Uiteraard op gepaste afstand en met naleving van de coronarichtlijnen. Het was een feestje!

Maak kennis met onze medewerkers in de wijk

Wijkconsulent

Technisch beheerder

Vakman

Medewerker Klantenservice