Over Mooiland

Met meer dan 250 collega’s zetten we ons elke dag in voor de ruim 60.000 mensen die bij ons een huis huren. Wij hebben hart voor de bewoners, voor wonen én voor elkaar. Onze bedrijfswaarden helpen ons daarbij: helder, attent, elke dag iets beter en gezond verstand. Met elkaar geven we op een goede manier thuis aan bewoners. We werken continu aan het optimaliseren van de organisatie om zo de best mogelijke prestaties te kunnen leveren. Zo houden we rekening met de ontwikkelingen die voortkomen uit de complexmatige verkoopstrategie. Veel woningen worden verkocht. Dat betekent uiteindelijk ook dat er binnen Mooiland voor minder mensen werk is. We vinden het belangrijk om op een slimme manier zo vroeg mogelijk op de krimp van het aantal woningen te anticiperen.

Organisatie

Eind 2019 waren er 290 mensen in dienst bij Mooiland, met een totaal van 263,5 fte. Een jaar eerder waren dat 292 medewerkers, met 264,7 fte in totaal. De verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen binnen het personeelsbestand van Mooiland is al jaren in balans. Momenteel bestaat het personeelsbestand uit 50,7% vrouwen en 49,3% mannen. De gemiddelde leeftijd is iets gestegen van 45,1 naar 45,7. In 2019 hebben 4 medewerkers gebruik gemaakt van het generatiepact. Oudere medewerkers gaan minder werken waardoor er meer ruimte komt voor jongere medewerkers.

Downloads

Dit online jaarmagazine is in samenwerking met het jaarverslag 2019 ontwikkeld. In het jaarverslag en de bijbehorende jaarrekening is meer gedetailleerde informatie te vinden over allerlei maatschappelijke, organisatorische en financiele ontwikkelingen bij Mooiland het afgelopen jaar. Hieronder kunt u deze documenten downloaden: